Risktvåan - Göteborg och Kristianstad

Dags att boka riskutbildning för körkort till personbil eller MC?

Boka online redan idag hos oss på Halkspecialisten!

Slipp väntetiden och gör allt på samma gång!

Hos oss på Halkspecialisten ser vi till att förbereda dig för din stora dag, vi erbjuder riskutbildning i risktvåan. Du hittar oss i Göteborg på Säve Depå eller Kristianstad med våra duktiga lärare.

Vi har risktvåan för personbil och MC

Känslan av att klara sitt körkort är fantastisk. Vi finns här och hjälper dig att klarar risktvåan. Du måste ha klarat både riskettan och risktvåan med godkänt resultat innan du gör ditt kunskapsprov och förarprov. För dig som ska ta körkort för MC eller bil är det obligatoriskt att ha genomgått en riskutbildning, även att giltigheten inte har gått ut. Detta gäller även för dig som har haft ett körkort tidigare och ska göra ett nytt förarprov. Riskutbildningarna är till för att göra dig till en trygg och säker förare.

Vi erbjuder!

Allt du behöver veta om riskutbildning

Utbildningen består av två delar

Att tänka på inför risktvåan

Längtar du också efter körkort?

Vägen till frihet och oändliga möjligheter börjar här, tillsammans med oss på Halkspecialisten hjälper dig med risktvåan. För oss är det viktigt att du alltid ska känna dig trygg och säker samtidigt som du har kul längs vägen och inse friheten och glädjen i att köra.

Hos oss på Halkspecialisten kan du genomföra hela proceduren som krävs för att ta ditt bil eller mc körkort utan att behöva vända dig till någon annan. Riskutbildningen gäller till den dag du tar ditt körkort eller i högst fem år. Tänk på att utbildningen för motorcykel inte gäller för personbil.

Kontakt

Lämna ett meddelande