Risktvåan Göteborg

Dags att ta körkort! Vi ser till att förbereda dig inför den kanske mest nervpirrande och förväntansfyllda tiden i livet. Hos oss på Halkspecialisten i Göteborg ser vi till att du får uppleva halkkörning på riktigt. Vi vet att det inte finns några genvägar till den där lappen, allt handlar om kunskap, vana och förberedelse. Halkspecialisten hjälper dig! Kanske har du fått uppleva farsans första nervsammanbrott eller prövat körskolärararens tålamod, oavsett vilket vet vi att allting är värt mödan. Glädjen med att lyckas är värt alla uppoffringar.

Risktvåan/ Riskutbildning B del 2

Vanligtvis kallar vi risktvåan för halkkörning, vi skriver ibland risk 2 bil, vi konstaterar att kärt barn har många namn och fokuserar på det viktiga. Utbildningen, risktvåan eller risk 2 bil är nämligen obligatorisk, du måste bli godkänd för att få ditt efterlängtade körkort. Utbildningen är praktisk och pågår i tre timmar, exklusive raster. Risktvåan hos Halkspecialisten i Göteborg utförs på en trafikövningsplats.

Modern utbildning

Halkspecialisten i Göteborg ser till att du känner dig trygg på vägarna, vi erbjuder dig risktvåan. Vi använder oss av systemet EasyDrift, ett modernt system skapat för att framkalla halka på alla ytor. Det är sätt för oss att erbjuda dig ett verklighetstroget sätt att uppleva halka. Bilen du kör kommer uppföra sig på precis samma sätt som om det vore riktig snöhalka, eller blixthalka under sommarens glänsande dagar. Vi ser till att erbjuda erfarenheter som berikar, skapar kunskap, uppmuntrar till medvetenhet, formar försiktighet och framför allt inger respekt för halt väglag. Vi rekommenderar dig att utföra utbildningen risktvåan /risk 2 med oss.

Erfarna Specialister

Halkspecialisten erbjuder dig att ta risktvåan/ risk 2 bil med oss, vi har erfarenheten och kompetensen som krävs. Våra instruktörer och kursledare strävar hela tiden efter att förbättra och utveckla verksamheten. Vi sätter dig i centrum och utgår från dina specifika behov. Halkspecialisten i Göteborg erbjuder service utöver det vanliga och har passionerad personal. Allt för att du ska lyckas ta ditt körkort. Låt oss boka risktvåan och du är ett steg närmare ditt efterlängtade körkort.

Boka risktvåan/ risk 2 med bil

Naturligtvis är vi måna om att risktvåan ska utföras i tid. Är du elev hos Halkspecialisten i Göteborg bokar din trafiklärare en tid som passar med din övriga körkortsplanering. Du tar dig själv ut till Säve, åk smidigt kollektivt se www.vasttrafik.se. Stig av på hållplatsen som heter Granhäll. Glöm inte att ta med giltig legitimation, avbokning sker minst tre arbetsdagar före körtillfället. Vid en senare avbokning, eller vid övrig frånvaro debiteras du 1300 kronor. Kontakta oss, din trafiklärare eller vår receptionist.

Lycka till!

Egen bana på Säve Depå

Våra partners hjälper dig till ett säkert kort!

Företagsutbildningar

För dig som kör i tjänsten

Boka online

Du bokar och betalar din kurs på ett enkelt och smidigt sätt online! För att bekräfta din bokning måste du betala inom angiven tid, annars bokas din tid av automatiskt.