Kör motorcykel hos oss – Unikt och effektivt

Hos oss på Halkspecialisten kör du på Säve Depå i Göteborg. Här kan du göra dina riskutbildningar för motorcykel, köra intensivvecka eller bara träna provbanorna till uppkörningen. Dessutom är vi den utbildare som ligger närmast uppkörningen!

 

Egen manöverbana – Träna inför uppkörningen – Spara tid och pengar!

Passa på att träna upp dig inför uppkörningen. Genom att boka en tid på banan kan du få mer tid för pengarna! Du kör samtidigt som andra, likasinnade. En trafiklärare finns på plats som kan hjälpa dig med tips och visa hur banorna går till.

Riskutbildning MC

Riskutbildningen är indelad i två delar, Risk 1 (R1) och Risk 2 (R2). Utbildningarna är obligatoriska och måste vara genomförda och rapporterade till Transportstyrelsen flr att teori- och körprov ska få utföras

Riskutbildning 1 är teoretisk och omfattar minst 3 timmar lärarledd utbildning. Riskettan kräver ingen förkunskap,
du kan göra den när som helst, oavsett hur mycket kunskap du har om trafik.

Risk 2 är den praktiska delen av riskutbildningarna och omfattar minst 4 timmar lärarledd utbildning. Risktvåan kräver förkunskap! Under utbildningen får du utföra övningar på vår övningsplats. Det gör du tillsammans med andra deltagare. Det krävs att du har en god kunskap i att manövrera en mc. Du skall kunna köra i varierande hastigheter såväl rakt som i kurvor, bromsa till stillastående obehindrat o.s.v. Det är ditt ansvar att ha rätt kunskaper.

Ta med giltig legitimation: pass, SISid-kort eller svenskt körkort. Utgången eller annan legitimation godkännes ej, det leder till att du får boka ny tid och hela avgiften debiteras.

 

Läs gärna mer om hur du tar körkort på Mårtenssons Trafikskola.

 

Egen bana på Säve Depå

Våra partners hjälper dig till ett säkert kort!

Företagsutbildningar

För dig som kör i tjänsten

Boka online

Du bokar och betalar din kurs på ett enkelt och smidigt sätt online! För att bekräfta din bokning måste du betala inom angiven tid, annars bokas din tid av automatiskt.