Intensivkurs MC – All inclusive!

Hos oss på Halkspecialisten på Säve Depå i Göteborg kan du göra intensivutbildning för motorcykel – på riktigt! Vi kallar det för All inclusive, där du får allt du behöver för att nå fram till teoriprov och uppkörning. Intensivveckan för motorcykel är precis vad namnet beskriver. Du kör varje dag i en hel vecka. Även riskutbildningarna 1 och 2 ingår. Det som tillkommer är uppkörningskostnad samt om du eventuellt behöver fler lektioner utöver paketet. Du kör på vår egen bana tillsammans med andra deltagare. På så vis får du ut maximalt av din tid och slipper transporttider. 

Vanliga lektioner

Självklart kan du även köra på traditionellt vis. Klicka på knappen nedan för att ta dig till Körkortsspecialistens hemsida.

Detta ingår i kursen:

  • Teorifrågor online
  • Motorcykel (A eller A2) och MC-utrustning
  • 8 timmar manöverträning på vår egna bana
  • över 5 timmar trafikkörning
  • Riskettan mc (Risk 1)
  • Risktvåan mc (Risk 2)
  • Lunch och fika alla dagar

Så här går det till:

Varje intensivvecka har 4 platser/lärare. Vi utgår alltid från våra lokaler på Holmvägen 100, Säve Depå (Samma sida som Aeroseum). Hit kommer du med bil eller buss. Vi möter upp dig vid grinden “Landside” inför din körning. Du väljer själv om du vill ha din egen mc-utrustning eller om du lånar av oss. Om du inte har fullständigt utrustning kan du komplettera hos oss på plats.

Effektivt och roligt

Vi har tidigare erfarenhet av den här typen av utbildning med mycket positiv respons. Du går din vecka med likasinnade som har samma upplägg som dig. Vi vet att ni har nytta av varandra. Forskning visar att vi utvecklas bäst i grupp. Därför är det här det mest effektiva sättet att lära sig på!

Att tänka på

Du måste ha ett giltigt körkortstillstånd vid kursstart. Detta visar du upp för oss vid första tillfället på utbildningen. Det går också bra att lämna en kopia innan kursen på någon av Körkortsspecialistens kontor i Kungsbacka, Mölndal, Mölnlycke eller i Göteborg (Centrum). Det går också bra att maila in den (scannad eller ett foto med mobilen) till kontakt@halkspecialisten.se

Egen bana på Säve Depå

Vi hjälper dig till ett säkert kort!

Intensivutbildning för MC och bil

Allt på ett ställe!

Boka online

Du bokar och betalar din kurs på ett enkelt och smidigt sätt online! För att bekräfta din bokning måste du betala inom angiven tid, annars bokas din tid av automatiskt.