Halkkörning i Göteborg-Riskutbildning B del 2

Låt din dröm gå i uppfyllelse, ta ditt efterlängtade körkort. Halkspecialisten i Göteborg är din trafikskola som ser till att erbjuda helhetslösningar. Hos oss utför du din halkkörning tryggt och säkert. Vi strävar efter att stötta dig hela vägen till körkortet. Tillsammans ser vi till att dina drömmar förverkligas. Halkspecialisten i Göteborg har redan hjälp tiotusentals personer, låt oss hjälpa dig också. Vi vet att vägen till frihet stavas KÖRKORT! Varmt välkommen att boka en tid!

Kör med Specialister

Din halkkörning har betydelse för oss, därför möter du alltid förstklassig personal som använder sig av en uppfinningsrik pedagogik och gedigen kompetens. Halkspecialistens instruktörer och kursledare har erfarenhet och bred kompetens för att du ska kunna tillgodose dig den kunskap du behöver. Hos oss finner du instruktörer med passion för sitt yrke som gör allt i sin makt för att din dröm ska gå i uppfyllelse. Boka din halkkörning hos oss i Göteborg.

Halkkörning- halka på riktigt!

Utför din riskutbildning B del 2 för personbil hos Halkspecialisten i Göteborg. Utbildningen kallas risktvåan och i folkmun säger vi ofta ”halkkörning”. Helt enkelt en kär och viktig utbildning med många namn. Utbildningen är obligatorisk för att ta körkort. Vi är noggranna med att du ska få uppleva halkkörning på riktigt, allt för att du ska köra säkert nu och i framtiden. Halkkörning är ett praktiskt moment som pågår i tre timmar, exklusive raster. Utbildningen utförs på en trafikövningsplats.

Modern utbildning

Din halkkörning är viktig för oss. Självklart ser vi på Halkspecialisten i Göteborg till att använda oss av det modernaste systemet Easy Drift som skapar halka på alla belagda ytor. Det är det mest verklighetstrogna sättet att framkalla halka på marknaden. Bilen du kör i det hala momentet beter sig precis som om det vore snöhalka, även under sommarens glänsande dagar.

Utbildningen drivs och utförs av Vectrum Trafikutbildning AB

Vår ambition

Utför din halkkörning hos oss på Halkspecialisten i Göteborg, vi jobbar hela tiden för att du ska få den bästa utbildningen! Vi är aldrig nöjda utan strävar efter att förbättra och utveckla vår verksamhet. Vår ambition handlar om att du ska få uppleva den bästa servicen och erfarenheten.  Välkommen till vår halkbana i Göteborg där vi lär dig hantera riskfyllda situationer och halt underlag!

Egen bana på Säve Depå

Våra partners hjälper dig till ett säkert kort!

Företagsutbildningar

För dig som kör i tjänsten

Boka online

Du bokar och betalar din kurs på ett enkelt och smidigt sätt online! För att bekräfta din bokning måste du betala inom angiven tid, annars bokas din tid av automatiskt.