Risktvåan Kristianstad

Dags att ta körkort!
Vi ser till att förbereda dig inför den kanske mest nervpirrande och förväntansfyllda tiden i livet. Hos oss på Halkspecialisten i Kristianstad ser vi till att du får uppleva halkkörning på riktigt.

Boka risktvåan/ risk 2 med bil

Risktvåan/ Riskutbildning B del 2

Vanligtvis kallar vi risktvåan för halkkörning, vi skriver ibland risk 2 bil, vi konstaterar att kärt barn har många namn och fokuserar på det viktiga. Utbildningen, risktvåan eller risk 2 bil är nämligen obligatorisk, du måste bli godkänd för att få ditt efterlängtade körkort.

Utbildningen är praktisk och pågår i tre timmar, exklusive raster. Risktvåan hos Halkspecialisten i Kristianstad utförs på en trafikövningsplats.

Modern utbildning

Halkspecialisten i Kristianstad ser till att du känner dig trygg på vägarna, vi erbjuder dig risktvåan. Vi använder oss av systemet EasyDrift, ett modernt system skapat för att framkalla halka på alla ytor. Det är sätt för oss att erbjuda dig ett verklighetstroget sätt att uppleva halka. Bilen du kör kommer uppföra sig på precis samma sätt som om det vore riktig snöhalka, eller blixthalka under sommarens glänsande dagar.

Vi ser till att erbjuda erfarenheter som berikar, skapar kunskap, uppmuntrar till medvetenhet, formar försiktighet och framför allt inger respekt för halt väglag. Vi rekommenderar dig att utföra utbildningen risktvåan /risk 2 med oss.

Erfarna Specialister

Halkspecialisten erbjuder dig att ta risktvåan/ risk 2 bil med oss, vi har erfarenheten och kompetensen som krävs. Våra instruktörer och kursledare strävar hela tiden efter att förbättra och utveckla verksamheten.

Vi sätter dig i centrum och utgår från dina specifika behov. Halkspecialisten i Kristianstad erbjuder service utöver det vanliga och har passionerad personal. Allt för att du ska lyckas ta ditt körkort. Låt oss boka risktvåan och du är ett steg närmare ditt efterlängtade körkort.

Kontakt

Lämna ett meddelande